Vyšlo nové příběhové DLC pro Homefront
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vyšlo nové příběhové DLC pro Homefront

Vyšlo nové příběhové DLC pro Homefront

Pavel Makal

Pavel Makal

10. 11. 2016 14:14 4
Reklama

Střílečka Homefront: The Revolution, která v naší vysoce angažované recenzi dostal po zásluze na pamětnou, ještě stále nehodila flintu do žita a nehodila ručník do ringu. Zatímco většina hráčů na hru už stačila zapomenout, vývojáři právě dokončili nové singleplayerové DLC.

Přídavek nese název Aftermath a již podle něj je zřejmé, že se odehrává bezprostředně po konci základní hry. Autoři z Dambuster Studios a vydavatelství Deep Silver v tiskové zprávě obsah DLC zevrubně popisují. Revoluce započala, Filadelfie je pod kontrolou hnutí odporu, ale stále ještě není vyhráno. Trpí zejména morálka bojovníků za svobodu, která je neustále naleptávána propagandistickou mašinérií nepřátelské armády, které svou tvář nedobrovolně propůjčil bývalý vůdce revolučních jednotek Walker.

V roli Ethana Bradyho, protagonisty původní kampaně, se musíte vzepřít přáním velení a pokusit se Walkera na vlastní pěst osvobodit ze zajetí. DLC nabídne nové, dosud nenavštívené oblasti Filadelfie a v průběhu jeho příběhu se dozvíte podrobnosti o tom, co se mu po uvěznění stalo a proč přesně je ochoten spolupracovat s nepřáteli na lživé propagandě. Zároveň se také pokusíte očistit Walkerovo jméno před podezřením, že hnutí odporu svévolně zradil. Pokud nejste vlastníky season passu pro Homefront, DLC vás vyjde na necelých šest dolarů.

Kromě tohoto placeného přídavku si hráči mohou zdarma stáhnout novou misi do kooperativního režimu Resistance. Ta nese název Uncle S.A.M a vaše jednotka v ní dostane za úkol zprovoznit několik protileteckých baterií, aby bylo možno odrazit vzdušný útok nepřátel a následně se postarat o jejich vrchní velení. Nevíme přesně, jaká je situace nyní, ale těsně po vydání zelo multiplayerové lobby prázdnotou. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama