Sběratelka Resi 7 neobsahuje hru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sběratelka Resi 7 neobsahuje hru

Sběratelka Resi 7 neobsahuje hru

Jiří Bigas

Jiří Bigas

14. 11. 2016 12:02 11
Reklama

V poslední době se nám tu rozmáhá takový podivný nešvar - sběratelské edice her bez her. Dalším z řady těchto zástupců bude očividně Resident Evil 7, jehož speciální balení se objevilo na stránkách italské mutace e-shopu GameStop.

Sběratelka v ceně 100 eur, tedy v přepočtu asi 2700 korun, vypadá moc pěkně a obsahovat má artbook k 20. výročí série, pohlednice ve stylové obálce, alternativní obaly pro hru samotnou, kód na jedno DLC (funguje na všech platformách) či USB disk ve tvaru lidského prstu o kapacitě 16 GB. Hlavním lákadlem je ovšem bezesporu model strašidelného domu, který vás může děsit doma na poličce. Replika herního sídla má rozměry 25x23,7x17,1 centimetrů.

Všechny součásti exkluzivního balení si můžete prohlédnout v galerii. Rozhodně to ale není levná záležitost, když znovu připomeneme, že v krabici nenajdete samotnou hru. Z popisku se navíc zdá, že je o speciální balíček dostupný pouze v síti prodejen GameStop, dost možná dokonce pouze v Evropě. Uvidíme. Sběratelka bude dostupná 24. ledna, tedy ve stejný den jako samotná hra.

Okolo té je v posledních dnech stále hodně živo. Capcom se nedávno pochlubil, že titul je dokončený z 90 procent. Hra podporuje také PS4 Pro a vývojáři už naznačili, že posledního updatu se neobvyklá postupně se rozvíjející demoverze dočká začátkem prosince. Vydavatel se také podělil o informaci, že očekává, že RE7 do konce března pokoří metu 4 milionů kopií odeslaných do obchodů. Přitom se má ale titul podle jeho představitelů prodávat dobře i v dalším fiskálním roce. Pomůže tomu podle Capcomu třeba premiéra nejnovější filmové adaptace.

Resident Evil 7 si můžete předobjednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama