Tabata se omlouvá za glitche v demu FF XV
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tabata se omlouvá za glitche v demu FF XV

Tabata se omlouvá za glitche v demu FF XV

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

15. 11. 2016 14:49 5
Reklama

Japonští fanoušci série Final Fantasy se dočkali exkluzivní demoverze Final Fantasy XV s označením Judgement Disc a nadšením zrovna nehýřili. Lidé ze Square Enix v demoverzi odhalují další část úvodní pasáže hry, ovšem za přítomnosti celé řady chyb a nedodělků, které hráče poměrně znervózňují.

V pořadí již třetí ukázka dlouhé roky vyvíjené hry vezme hráče do první kapitoly, v níž je možné opět prozkoumat něco málo z prostředí hry a vyzkoušet základní herní mechanismy. Hráči chválí krásně vyvedené střídání denního cyklu a o trochu hezčí grafiku na PS4 Pro, nelíbí se jim však například propadávání do textur či kolize modelů.

Z řady vývojářů proto opět vystoupil šéf Hadžime Tabata a na svém twitteru učinil další omluvné prohlášení, na která se postupem času stává odborníkem.

„Dva měsíce jsme pracovali na tom, abychom se kompletně zbavili bugů a umožnili hráčům hrát i dohrát Final Fantasy XV poté, co si ho koupí. Všechny chyby (v demoverzi) jsou nežádoucí a vypořádáme se s nimi v chystaném patchi. Hry s otevřeným světem však není možné opravit v krátkém čase, proto, prosím, mějte pochopení, že je budeme odstraňovat průběžně,“ píše Tabata.

Jeho slova pak vývojáři podtrhli tím, že již byl vydán první patch demoverze a pravděpodobně další budou následovat. Jak to dopadne s plnou verzí hry, která vychází už 29. listopadu, zatím není známo, vývojáři nicméně naposledy odložili vydání s tím, že se chtějí vyhnout day-one patchi. Hádáme ale, že to opět neklapne…

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama