EA neřeší první týdny prodejů Titanfallu 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka EA neřeší první týdny prodejů Titanfallu 2

EA neřeší první týdny prodejů Titanfallu 2

David Plecháček

David Plecháček

16. 11. 2016 11:54
Reklama

Titanfall 2 je evidentně skvělá hra, ale ke skvělým prodejům jí cosi chybí. Prvotní odhady potvrzují, že prodeje jsou určitým zklamáním, a situaci nepřidá ani fakt, že Battlefield 1 válí a špatně si - co se týče kvality - tentokrát nevede ani Call of Duty. Jenže EA opět potvrzuje, že jí to nijak zvlášť netrápí.

Podle tvrzení společnosti by totiž bylo krátkozraké zaměřovat se jen na prodeje v prvních dnech a měsících. „Lidem neustále připomínáme, že z Titanfallu děláme franšízu, a tak pro nás nejsou důležitá čísla z prvních dnů a týdnů. Je to o běhu na delší trať," prohlásil finanční ředitel EA Blake Jorgensen.

Jorgensen se také dušuje, že s podporou Titanfallu se zdaleka nekončí. „Uděláme, co bude v našich silách, abychom u lidí vyvolali nějaký zájem," říká. Co si pod tímto tvrzením představit, necháme na každém z vás. Dokážeme si sice představit, že by kampaň nějakým směrem pokračovala, je ale pravděpodobnější, že je řeč o DLC k multiplayeru.

Těšít se můžeme na nové mapy a módy. Ty budou pro všechny hráče zdarma. Studio Respawn už před třemi týdny oznámilo, že ani nechystá žádný season pass. „Pamatujete na doby, kdy jste koupili hru a bylo v ní všechno?" Tak znělo heslo na Twitteru, které tento chvályhodný přístup stvrzovalo.

Dalším významným tahákem může být cena. Stojí za povšimnutí, že Titanfall 2 se v současnosti prodává u některých prodejců za skoro poloviční cenu. K nám sice ještě výrazné zlevnění nedoputovalo, ale určitě se vyplatí sledovat obchody a případně zaútočit na jejich zásoby. Zkušet štěstí můžete i na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama