Zkuste zdarma Steep, Overwatch a TESO
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zkuste zdarma Steep, Overwatch a TESO

Zkuste zdarma Steep, Overwatch a TESO

Jiří Bigas

Jiří Bigas

17. 11. 2016 15:34 6
Reklama

Jestliže vás zaujaly naše dojmy z extrémních sportů Steep a propásli jste šanci vměstnat se do uzavřeného testu, nevěšte hlavu. Záhy si budete moci vyzkoušet zimní adrenalinové aktivity na vlastní kůži díky otevřené betě. A není to jedná hra, která se hráčům otevře v bezplatném testovacím provozu.

Steep vychází 2. prosince, ale otevřena betaverze bude všem hráčům k dispozici už od zítřka až do pondělí 21. listopadu. A to nejen na konzolích PS4 a Xbox One, ale také na PC. Z vlastní zkušenosti vám mohu tuto neplacenou permanentku vřele doporučit, protože si díky ní dokážete nejlépe představit, zda by vás něco podobného mohlo bavit, či nikoli. Obsah by se měl shodovat s verzí, jež byla k dispozici vybraným hráčům už minulý víkend. Což znamená, že dostanete opravdu bohatou porci obsahu. Beta Steepu není žádnou jednohubkou, ale velkorysou ochutnávkou z hostiny, kterou nabídne plná hra. Otázkou je, zda vás její obsah bude bavit.

Nadcházející víkend přitom nemusíte strávit jen na lyžích a na snowboardu, ale třeba také ve společnosti akce Overwatch od Blizzardu. Její trial verze bude fungovat od 18. do 21. listopadu na PC i konzolích. K dispozici mají být všechny mapy i hrdinové včetně hackerky Sombry. Jako obvykle si pokrok ze zkušební verze můžete přenést do plné hry, pokud se rozhodnete ji posléze koupit. Na konzolích budete potřebovat předplatné PlayStation Plus, respektive Xbox Live Gold.

Už v týdnu jsme psali, že už od středy až do konce víkendu probíhá také bezplatný test MMO The Elder Scrolls Online od Bethesdy. Trial verze obsahující celou základní hru bez DLC je dostupná na PC, Macu a PS4. Hráči na Xboxu One se mají dočkat později. I tady si dosažený pokrok můžete přenést do plné verze. Více informací o akci najdete v naší předchozí novince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama