Patch pro Civilizaci přidal nový scénář
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Patch pro Civilizaci přidal nový scénář

Patch pro Civilizaci přidal nový scénář

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

18. 11. 2016 10:51 1
Reklama

Šestý a dle ohlasů hráčů i kritiků povedený díl (což jen potvrzují prodeje hry) strategické série Civilizace obohatil nový patch. Ten kromě klasického nášupu aktualizací a optimalizací přinesl i trochu obsahu navíc, a pokud je tedy tento strategický kousek i ve vašem seznamu aktuálně hraných titulů, tak se můžete těšit například ze dvou nových map a jednoho scénáře.

Nové mapy nabízí zábavu pro čtyři a pro šest civilizací (takzvané „Four-Leaf Clover“ a „Six-Armed Snowflake“) a zmíněný scénář nesoucí název Cavalry a Cannonades přinese výzvu především těm hráčům, kteří preferují cestu válečného tažení. Tento scénář totiž omezuje nároky na udržení velké armády a nadále kromě toho, že v něm dostanete do začátku více technologií i jednotek, nabídne omezený počet tahů. Těch je k dispozici pouze 50 a zvítězí ten národ, který bude mít na konci 50. tahu pod palcem rozsáhlejší teritorium.

Za další je záhodno zmínit i přidanou podporu DirectX ve verzi 12 a poté již seznam změn obsahuje jen soubor aktualizací a drobných úprav. Tam například spadá možnost měnit jména měst, přidání nových klávesových zkratek (další jednotka, následující město) a velké množství úprav týkajících se umělé inteligence protivníků. Kompletní seznam změn je k dispozici například na Steamu, novinky však můžete testovat již nyní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama