Poslední DLC a VR mise k BF mají datum vydání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Poslední DLC a VR mise k BF mají datum vydání

Poslední DLC a VR mise k BF mají datum vydání

Jiří Bigas

Jiří Bigas

18. 11. 2016 08:55 3
Reklama

Akce Star Wars Battlefront od DICE vyšla loni v těchto dnech. Vývojáři si první výročí připomínají novinkami k poslednímu placenému rozšíření Rogue One: Scarif a speciální misi pro PlayStation VR.

DLC Rogue One: Scarif se zpřístupní držitelům season passu už 6. prosince. Samostatně pak bude v prodeji později, stejně jako všechny předcházející expanze. Rozšíření inspirované filmem Rogue One: Star Wars Story, který přijde do českých kin v polovině prosince, je čtvrté placené v pořadí. A samotní vývojáři o něm mluví jako o posledním. Uvidíme, zda se tím skutečně uzavře etapa velkých DLC.

“V rámci rozšíření Rogue One: Scarif se můžete těšit na čtyři nové mapy včetně písečných pláží Scarifu – zcela nové tropické planety hemžící se imperiálními jednotkami. Planeta bude povědomá všem, kteří viděli upoutávku na film. Pamatujete na tu úžasnou scénu z upoutávky, kdy AT-ACT pochoduje vlnami? Tak to je ona!” lákají autoři na oficiálním webu. Expanze zapojí do bitvy dva nové hrdiny, jimiž jsou Jyn Erso a Orson Krennic. A těšit se můžeme i na nový mód s několika fázemi boje na povrchu planet i ve vesmíru.

Společně s rozšíření Rogue One: Scarif se exkluzivně v PlayStation Storu objeví i speciální VR mise, která nás usadí do kokpitu X-wingu. Na ní pracuje studio Criterion a podrobněji jsme se jí věnovali ve starších novinkách. Pak už vývojáři hodně bilancovali. “Pro Battlefront to byl neuvěřitelný rok. Hra se postupně vyvinula takovým způsobem, o němž jsme ani netušili, že je to možné. A komunita svou tvořivostí a zápalem překonala naše nejdivočejší sny. Kreativita naší fanouškovské základny nezná hranic, ať už jde o takřka filmová díla, nebo legrační komediální kraťasy. Musíme přiznat, že z veškerého toho obsahu vytvořeného v průběhu roku jsme jednoduše paf,” stojí v příspěvku na webu.

DICE zrekapitulovali nejdůležitější novinky, které uplynulých 12 měsíců do Battlefrontu přineslo. Pokud jste se až dosud placeným rozšíření vyhýbali, máte znovu příležitost tuto chybu napravit. Už od včerejška až do 20. listopadu si majitelé Battlefrontu mohou zdarma zkusit expanze Outer Rim, Bespin a Death Star. Během víkendu navíc všichni mohou získat čtyřnásobné XP.

Není náhodou, že v těcho dnech vychází Battlefront ve verzi Ultimate Edition, která obsahuje všechna placená DLC včetně toho, které teprve vývojáři zpřístupní. Závěrem autoři poděkovali hráčům za podporu, pomoc, zápal a zpětnou vazbu. “Bez našich úžasných fanoušků bychom nebyli tam, kde jsme dnes,” dodali DICE. Můžeme jen doufat, že vydáním VR mise a expanze Rogue One: Scarif práce na hře neskončí a třeba nás autoři překvapí dalšími příspěvky do obsahu.

Star Wars Battlefront - Ultimate Edition si můžete objednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama