Rocket League vychází v GOTY edici
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rocket League vychází v GOTY edici

Rocket League vychází v GOTY edici

Pavel Makal

Pavel Makal

23. 11. 2016 13:29 1
Reklama

Možná si vzpomenete, že loni touhle dobou byla redakce Hrej totálně okouzlena nenápadným titulem Rocket League, který se objevil v nabídce bezplatných her skrz program PlayStation Plus. Rocket League, která jednoduchý koncept fotbalu s autíčky dovedla k dokonalosti skrz absolutně čistý design, se nyní vrací v rámci edice Game of the Year.

Hra původně vyšla loni v červnu a extrémní popularity dosáhla právě zařazením do služby PlayStation Plus, kde zároveň debutovala. Nová edice je momentálně dostupná na PS4 a míří i na PC, verze pro Xbox One není v plánu. Pořídit si ji můžete za 689 korun a v balení naleznete kromě základní hry i veškerý dodatečný obsah. Verze pro PS4 pak navíc obsahuje i exkluzivní avatary a motivy.

Vývojáři ze studia Psyonix jsou si úspěchu své hry vědomi a plánují ji i nadále podporovat. Dle vlastních slov má být příští rok pro Rocket League ještě lepší, než ten letošní. V řešení je stále otázka podpory PS4 Pro, nový update přinese rozšířený tréninkový režim, ve kterém se můžete dobře připravit na následné souboje s kamarády nebo cizími soupeři a velkou zprávou je i oznámení podpory modifikací skrz Steam Workshop, která dorazí příští měsíc.

Několik modů už internetem koluje, například Rocket League Obstacle Course, který zcela mění koncept hry a nutí hráče absolvovat náročnou trať plnou překážek, nebo Dribbling Challenge, která otestuje vaši schopnost balancovat s míčem. Na nedostatek obsahu si hra skutečně nemůže stěžovat. Po fotbalu se v herních režimech rychle objevil i hokej, basketball nebo speciální a notně bizarní arény. Pokud jste dosud její návykovou hratelnost nevyzkoušeli, nyní máte ideální příležitost to změnit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama