Symmetru z Overwatch čeká celá řada změn
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Symmetru z Overwatch čeká celá řada změn

Symmetru z Overwatch čeká celá řada změn

Pavel Makal

Pavel Makal

23. 11. 2016 11:11 11
Reklama

Multiplayerová střílečka Overwatch od Blizzardu se těší velké popularitě, a to dokonce i u nás v redakci. Jedním z hlavních důvodů je široká nabídka hratelných postav s různorodými schopnostmi a herním stylem. Patří mezi ně i Symmetra, která se více než na samotný boj zaměřuje spíše na podporu a pomoc spoluhráčům. Bohužel si na rozdíl od většiny kolegů nedokázala vydobýt oblibu mezi hráči, vývojáři tedy byli nuceni zakročit.

Ke změnám v hraní za Symmetru se v novém videu vyjadřuje šéf vývoje Overwatch Jeff Kaplan. Dle jeho slov se na nich pracuje už nějaký čas a v době psaní této zprávy si je už můžete vyzkoušet na PTR serverech hry. Pokud tedy hrajete Overwatch na PC, můžete se o jejich důležitosti přesvědčit sami. O jaké změny se tedy jedná?

Předně, Symmetra bude první postavou, která dostane hned dvě ultimátní schopnosti. Až dosud dokázala po nabití speciální dovednosti vytvořit teleport. Ten bude v jejím arzenálu i nadále, přibude ale možnost přepnout na druhou ultimátní schopnost, která jí umožní vyrobit generátor štítu. Podobně jako v případě teleportu se jedná o objekt v herním světě, který lze zničit, poskytuje ale značnou obranu a chrání všechny spoluhráče v dosahu bez ohledu na překážky. Teleport navíc nyní získal větší životnost.

Úpravou prošly i Symmetřiny štíty, které vývojáři pozměnili tak, aby bylo zábavnější je používat. Nový prvek nese název Photon Barrier a podle Kaplanových slov je dost podobný schopnostem Reinharda nebo Winstona, ačkoli Symmetřin štít má eliptický tvar a pohybuje se po trajektorii. Kaplan říká, že je zvlášť efektivní, pokud vám dochází čas a musíte se potýkat s postavami, jako je Roadhog či Zarya. Tímto štítem můžete navíc efektivně naznačit spoluhráčům, kudy dál.

Symmetřina primární zbraň dostane větší dosah a snědá kráska u sebe bude moci nosit až šest věží. Díky tomu bude hraní za tuto postavu mnohem akčnější. Kaplan si od úprav slibuje větší zájem ze strany hráčů, kteří dosud Symmetru nepovažovali za zábavnou či efektivní. V přiloženém videu se můžete podívat na kompletní rozhovor.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama