Wildlands budou hlavně o svobodě volby
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Wildlands budou hlavně o svobodě volby

Wildlands budou hlavně o svobodě volby

Pavel Makal

Pavel Makal

24. 11. 2016 09:32 7
Reklama

Ghost Recon Wildlands, chystaný nový díl taktické série, využívající slavné jméno spisovatele Toma Clancyho, se pokusí o zbrusu nový přístup. Namísto uzavřených, jednotlivých misí nám nabídne obří otevřený svět s celou řadou možností. A právě o svobodě rozhodování hovoří vývojáři z pařížského studia Ubisoftu v novém videu.

 Pokud můžeme slovům autorů hry věřit, je právě svoboda klíčovým prvkem celých Wildlands. Hra vás vrhne do svého rozlehlého světa a bude jen na vás, jak k řešení místních problémů přistoupíte. Kreativní šéf vývoje Eric Couzian říká, že mise lze plnit v libovolném pořadí, hlavním cílem je zkrátka destabilizace kartelu Santa Blanca a každý váš čin bude mít na stav místních poměrů vliv.

 Ve videu vystupuje i anonymní údajný člen amerických speciálních jednotek. Není jasné, zda se na hře jakkoli podílel, nebo jestli si jej vývojáři do videa jen vypůjčili kvůli image. Nic moc nového nám ostatně nepoví, kromě frází o tom, že jednotka Ghost patří mezi ty nejlépe vycvičené a nejefektivnější bojovníky na světě.

 Kromě svobody ve volbě pořadí misí si ale také budete moci vybrat styl, jakým k jejich plnění přistoupíte. Mezi dostupné dopravní prostředky nepatří jen auta a motocykly, ale i motorové čluny, helikoptéry či letadla. Váš tým dostane k dispozici velké množství speciálního vybavení, nový systém úpravy zbraní by pak měl zajistit nepřeberné množství kombinací. Však to znáte. Upravit si navíc lze i samotné agenty, a to včetně oblečení. Jak je známo, i při zabíjení členů organizovaného zločinu člověk může vypadat dobře. Wildlands vychází v březnu a předobjednat si je můžete v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama