Hráči hlasují o návratu série Half-Life
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hráči hlasují o návratu série Half-Life

Hráči hlasují o návratu série Half-Life

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

25. 11. 2016 14:53 12
Reklama

Jestli se herní komunitě nedá něco upřít, tak je to určitá míra nápaditosti. Řeč přitom nutně nemusí být o pokročilé fantazii ve formě například modifikací pro určité tituly, ale třeba jen o hlasitém volání po něčem, co se fanouškům nelíbí. A to je momentálně stav série Half-Life, jež zamrzla na druhém rozšíření pro druhý díl.

Projevuje se to tak, že Valve na Steamu spustilo vlastní hlasování a vyhlašování o cen pro nejzajímavější tituly. Hráči přitom do ruky dostali divokou kartu v podobě pojmenování vlastní kategorie. A v tomto hlasování se prakticky ihned zviditelnilo hlasování o titul, který by si nejvíce zasloužil pokračování. Hádáte správně – jde o další narážku na nekončící sérii Half-Life.

Takzvané Steam Awards každopádně doprovázejí tradiční podzimní výprodej a na výběr je hned několik, snad poněkud netradičních kategorií, mezi které tak patří:

Zkouška času
Nebrečím, jen mám něco v oku
Ještě 5 minut
Ty kráááááááso!
Záporák, který potřebuje obejmout
Hra ve hře
Tahle hra se mi líbila, než získala ocenění
Nejlépe použité hospodářské zvíře
Nemůžeme myslet na vše

Úkolem hráčů je pak přiřadit ke každé kategorii svého favorita s tím, že poslední jméno má funkci proměnné – hráči mohou vybrat titul dle svých preferencí a následně říci, proč tak učinili, tedy pojmenovat vlastní kategorii. Na Redditu na to konto visí výzva k pojmenování kategorie „GAME THAT DESERVES A SEQUEL“, což v překladu znamená výše zmíněnou hru, jež zasluhuje pokračování.

Takže úkol je jasný – zavítejte na stránku obchodu (odkaz zde) a dejte Valve vědět, co si myslíte nejen o titulech stávajících, ale i o těch, které byste třeba rádi na svém disku viděli v budoucnu. Zatím však bohužel nevíme, jak vypadají výsledky hlasování. Stovky pozitivních komentářů na Redditu ale napovídají tomu, že se hráči přeci jen ozývají a na tuto výzvu reagují.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama