Stahujte demoverzi plošinovky Inside
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Stahujte demoverzi plošinovky Inside

Stahujte demoverzi plošinovky Inside

Jiří Bigas

Jiří Bigas

26. 11. 2016 12:03 2
Reklama

Tento týden jsme vás informovali, že se videohra Inside od dánského nezávislého studia Playdead zbavila protipirátské ochrany Denuvo, a nyní se ještě jednou k této logické plošinovce vrátíme. Pokud jste až dosud váhali, zda by vás toto temné dobrodružství bavilo, může vám pomoci rozhodnout se nové demo.

Demoverzi si můžete zahrát na PC a sami se přesvědčit, zda se vám jedna z nejlépe hodnocených letošních her trefí do vkusu. Zkušební verze má velikost 1,2 GB a pokud se vám zalíbí, můžete rovnou využít slevu na plnou verzi. Ta se nyní na Steamu prodává o čtvrtinu levněji než obvykle. Namísto 20 eur za ni zaplatíte jen 15, tedy přibližně 405 korun.

K dispozici je tu navíc i v bundlu s debutem Playdead jménem Limbo. Za ten dáte jen o pár drobných více. Normálně stojí skoro 30 eur, teď jen 15,28 eura. Bundle za polovinu prostě stojí skoro stejně jako samotný Inside. Najde se ale vůbec někdo, kdo ho ještě nemá? Pokud dáváte přednost GOGu před Steamem, i tady už Inside najdete. Stojí tu jen 14 eur, tedy v přepočtu asi 378 korun.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama