Hitmana si konečně zahrajete i offline
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hitmana si konečně zahrajete i offline

Hitmana si konečně zahrajete i offline

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

29. 11. 2016 08:30 2
Reklama

I přes úvodní strach a skepsi se z Hitmana – rozkouskovaného na jednotlivé epizody – stala poměrně solidní hra, která fanoušky série nemůže v zásadě zklamat. Listopadový update navíc konečně přináší i offline profily, takže můžete pokračovat v navyšování vašich zabijáckých skillů i bez internetu.

Offline profily navíc umožní využívat veškeré vaše vybavení, startovní pozice, zbraně a samozřejmě i bonusové obleky a sady výzev. Bez ohledu na to, jak dlouho budete hrát bez připojení k internetu, dojde po následném připojení k synchronizaci všech dat na obou stranách – online i offline – bez nutnosti cokoliv dalšího řešit.

Update pak samozřejmě myslí i na vylepšení hry jako takové, případně odstranění některých problémů. Za zmínku pak stojí trochu úsměvná kauza kolem stahování vašich cílů z balkonů či z oken, pokud jste pod nimi na žebříku. S tímto prvkem hratelnosti je spojen bug, že nikdo nebude za tuto smrt podezřívat Agenta 47, a to i přes to, bude se na něj během akce dívat. Proto bude funkce v prosincovém updatu odstraněna, opravena a zpět se vrátí v lednu.

Pokud máte zájem, můžete se samozřejmě podívat na kompletní výčet změn a určitě se mrkněte na recenzi páté epizody, která od nás obdržela plný počet bodů!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama