Nejvyšší level OW dosažen za 6 měsíců
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nejvyšší level OW dosažen za 6 měsíců

Nejvyšší level OW dosažen za 6 měsíců

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

29. 11. 2016 09:30 6
Reklama

Francouzský hráč s přezdívkou TaZzeRK dosáhl na úroveň 1800 ve hře Overwatch a dostal se tak na absolutní vrchol, za který v tuto chvíli už v podstatě nelze stoupat výš. I přes to, že mu nemůžeme připsat prvenství – o něj se postaral čínský PSN účet už o nějakou dobu dřív – TaZzeRK to na rozdíl od Čínanů, kteří se v hraní střídali, dokázal všechno úplně sám.

Magazín PVP Live vyzpovídal tohohle náruživého hráče a přišel s hodně zajímavými informacemi. Natolik, že je můžeme považovat za lehce znepokojivé. Dosažení této úrovně podmínil francouzský hráč úplně všechno a Overwatch hrál až 17 hodin denně po dobu půl roku.

Dohromady prý ve hře strávil už přes 1700 hodin a odemkl v podstatě všechno, co ve hře odemknout jde, až na věci, vztahující se k Sombře, která do Overwatch přibyla teprve nedávno.

Pokud byste se o něco podobného chtěli pokusit i vy, musíte dát výpověď v práci, případně opustit školu a obstarat si otroka, který za vás bude vařit jídlo. Pak se totiž budete moci vyspat zbývajících 7-8 hodin a dál pokračovat v hraní. Jak uvádí TaZzeRK na svém Twitteru, tímto způsobem se nikdy necítil unavený… Tak tedy gratulujme. Asi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama