V CS:GO se objevily skiny rukavic
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V CS:GO se objevily skiny rukavic

V CS:GO se objevily skiny rukavic

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

29. 11. 2016 15:22 6
Reklama

Pokud hrajete Counter-Strike: Global Offensive, museli jste zákonitě přijít do styku se skiny zbraní a nožů. I když je to pro nezasvěcené možná trochu nepředstavitelné, hráči jsou ochotní utrácet klidně i stovky eur, třeba za zmalování jejich AWP, a ještě se tím chlubí na YouTube a během hry. Nově teď k nožům a zbraním přibyly i rukavice.

Šlo v podstatě o poslední kus výstroje & výzbroje, který je ještě možné pomocí skinů monetizovat, neboť jiné varianty celých uniforem by už mohly při vhodném výběru skutečně znamenat výhodu. A určitě nebudete překvapení, že se hráči doslova zbláznili.

YouTubové CS:GO hvězdy ihned vypustily do světa videa, v nichž odemykají nové bedničky a prosí při tom Gabena, aby jim dopřál alespoň jeden pár rukavic, které – mimochodem – nevypadají vůbec špatně. Málokomu se ale zatím poštěstilo, tak neváhejte, třeba to budete právě vy.

Jen vás musíme upozornit, že bedničky s rukavicemi a nejen s nimi – obsahem jsou i tradiční skiny na zbraně, mezi kterými nechybí přinejmenším jedna pěkná „scoutka“ – stojí v tuto chvíli kolem 6 eur s klíči za necelé 2,50 eur.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama