Nové screeny ze Styx: Shards of Darkness
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové screeny ze Styx: Shards of Darkness

Nové screeny ze Styx: Shards of Darkness

Pavel Makal

Pavel Makal

30. 11. 2016 10:08 1
Reklama

Dva roky starý titul Styx: Master of Shadows byl veskrze podařenou hrou se silným důrazem na stealth přístup. V naší recenzi si Vilém Koubek pochvaloval zejména staromilský přístup, kritiku si ale na druhou stranu vysloužila řada špatných designových rozhodnutí, zastaralé grafické zpracování a celá řada otravných chyb. Sympatický skřet se na naše obrazovky brzy vrátí a pokusí se svou reputaci vylepšit.

Nový příběh s podtitulem Shards of Darkness pošle Styxe do přísně střeženého přístavního města Korrangar, aby tu ukradl vzácné žezlo patřící velvyslankyni Helledryn. Z poměrně přímočarého úkolu se ale brzy vyklube mnohem zapeklitější oříšek a Styx bude muset zapojit nejen svůj ostrý nůž, ale i bystrý úsudek, aby se zdravou kůží vyvázl ze zdejšího klubka politických intrik.

Pokračování přinese celou řadu nových prvků, jako je například crafting, díky němuž můžete svým nepřátelům připravit do cesty nepříjemné pasti. Hráči by tentokrát měli dostat k dispozici mnohem větší svobodu v rozhodování, jakým způsobem se chtějí s rozličnými překážkami popasovat. Nové schopnosti vám například umožní vytvořit svůj klon na bezpečném místě a v případě nutnosti se do něj okamžitě teleportovat.

Svět bude tentokrát mnohem rozsáhlejší a členitější, velký důraz bude kladen na vertikální pojetí jednotlivých úrovní. Vývojáři akcentují téměř sandboxovou hratelnost, ve které ke každému cíli vede velké množství cest. V přiložené galerii se můžete přesvědčit o tom, že některé scenérie jsou skutečně působivé. Nový Styx dorazí v prvním kvartálu příštího roku na PC a obě současné konzole. Můžete sis jej předobjednat v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama