Finální hrou zdarma od Ubi opravdu Assassin
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Finální hrou zdarma od Ubi opravdu Assassin

Finální hrou zdarma od Ubi opravdu Assassin

Jiří Bigas

Jiří Bigas

30. 11. 2016 16:44 19
Reklama

Ubisoft potvrdil informaci, kterou minulý týden předčasně vyzradil uniklý seznam vánočních dárků od tohoto vydavatele. Poslední hrou, kterou v rámci oslav UBI30 obdrží zdarma členové Ubisoft Clubu (tedy kdokoli s účtem na Uplay), bude Assassin's Creed III pro PC.

Americkou válku za nezávislost budete moci prožít v kůži Ratonhnhaké:tona alias Connora už 7. prosince, tedy příští středu. Ubisoft tímto titulem završí oslavy 30. výročí, během nichž už hráčům naservíroval celkem šest atraktivních titulů ze svého portfolia. Z narozenin se bohužel až dosud mohli těšit jen hráči na PC a platí to i v tomto případě, žádná konzolová verze k dispozici nebude.

Assassin's Creed III vyšel na podzim 2012, vývoj vedlo studio Ubisoft Montreal a jakkoli většina hráčů titulu na chuť nepřišla, položil základy pro úspěch následujícího Black Flagu (příroda, námořní bitvy), přičemž navíc jde o jeden z nejlepších příběhů v sérii, pokud jde o mix historie a fikce. Ve hře se setkáte s mnoha skutečnými velikány a zúčastníte se řady významných událostí americké revoluce.

Ubisoft v této souvislosti připomíná, že Assassin je jeho největší a nejúspěšnější značkou vůbec. Není tedy divu, že oslavy uzavřel právě hrou z této série.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama