V Asii vyjde speciální Titanfall Online
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V Asii vyjde speciální Titanfall Online

V Asii vyjde speciální Titanfall Online

Jiří Bigas

Jiří Bigas

1. 12. 2016 13:29
Reklama

Zatímco my už hrajeme druhý Titanfall, který se pomalu začíná těšit z prvních bezplatných DLC a navzdory slabším prodejům dělá údajně EA velkou radost, Jižní Korea se připravuje na příchod Titanfallu Online. Jako mnoho jiných her se tu hit od Respawn dočká vlastní online verze, kterou zastřeší místní gigant Nexon. Podobně jako třeba Need for Speed: Edge rovněž od EA a Nexonu, o kterém jsme už několikrát psali.

Titanfall Online zřejmě nikdy neopustí asijský trh a vzniká ve spolupráci firem Nexon, EA a původních autorů ze studia Respawn. Proslýchá se, že hra by se měla víc blížit prvnímu dílu než nedávno vydané dvojce. K dispozici už jsou dokonce první ukázky, z nichž si můžete udělat obrázek sami.

A hráči v Jižní Koreji nebudou muset na Titanfall Online čekat nijak zvlášť dlouho. Zkušební provoz hra zahájí už 15. prosince. Tento test pak skončí těsně před Vánoci. Velmi pravděpodobně půjde o další free-to-play titul. Ostatně, mrzí vás, že se podobné F2P variace z Asie, které využívají mnohé západní IP, nedostanou také k nám, anebo dáváte přednost nákupu klasické hry, která zákazníka pokud možno nijak neobtěžuje mikrotransakcemi?

Titanfall 2 se mezitím dočkal prvního bezplatného rozšíření s oblíbenou mapou z prvního dílu a o víkendu bude multiplayer zdarma pro všechny v rámci časově omezené trial verze. Online spin-off každopádně podporuje nedávné tvrzení EA, že i kdyby dvojka nebyla vyloženě super úspěšná v prodejích, nelámou nad značkou hůl, protože už ji vnímají spíš jako sérii a dlouhodobý projekt.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama