Shovel Knight bude mít pokračování
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Shovel Knight bude mít pokračování

Shovel Knight bude mít pokračování

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

2. 12. 2016 08:46 1
Reklama

Během udílení cen Game Awards 2016 došlo k řadě příjemných a milých oznámení, a to nejen těch velkých, ale i těch na nezávislé scéně, kam spadá aktualita následující. Odhalení se totiž dočkalo pokračování indie plošinovky jménem Shovel Knight. I když, o pokračování v pravém smyslu se vlastně tak docela nejedná.

Řeč totiž příští rok dojde na příběhový prequel jménem Specter of Torment, ke kterému si nyní také můžete prohlédnout prémiový trailer, jež představuje odlišného hrdinu. Tím totiž nebude klaďas s lopatou, ale Specter Knight, který umí běhat po zdech a jehož cílem není nic menšího než založení řádu jménem Order of No Quarter, tedy záporáků původní hry.

Shovel Knight: Specter of Torment přitom slibuje být pořádným kusem hry – tvůrci slibují větší porci obsahu než v případě originálu a fanoušci se tak mohou těšit na nové lokace, hudbu, čerstvé nepřátele, objekty, bossy, zbraně i další výbavu a spoustu dalšího. Těšit se je tedy zřejmě zkrátka na co a dočkat bychom se měli již na jaře příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama