Podívejte se na remaster Full Throttle
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Podívejte se na remaster Full Throttle

Podívejte se na remaster Full Throttle

Jiří Bigas

Jiří Bigas

3. 12. 2016 14:22
Reklama

Akce PlayStation Experience se v kalifornském Anaheimu ještě ani nerozjela a na oficiálním kanálu japonského výrobce na YouTube už se začaly objevovat první upoutávky na hry, které by se měly na akci předvést. Jednou z nejočekávanějších je pro herní veterány určitě remaster adventury Full Throttle z roku 1995.

Minutový trailer nás láká na modernizovanou verzi více než dvacet let staré klasiky, která vyjde příští rok. Tradiční adventuru od studia LucasArts má na svědomí Tim Schafer, jehož studio Double Fine Productions pracuje rovněž na remasterované verzi. Oznámena byla skoro přesně před rokem právě při příležitosti PSX. Kromě PlayStationu 4 a Vity ale zamíří hra také na PC, Mac a Linux.

Stejně jako před ní Day of the Tentacle Remastered a Grim Fandango Remastered od stejných autorů se i Full Throttle bude moci pochlubit vylepšenou grafikou, zvukem nebo ovládáním. Pamětníkům navrch jistě udělá radost komentář vývojářů. Mezi původní a modernizovanou podobou půjde během hraní libovolně přepínat.

Navzdory nedávným slibům insiderů, že letošní ročník PSX by měl být na oznámení a překvapení bohatší než loňské dva, proslýchá se, že akce bude trvat jen hodinu. V minulých letech přitom pokaždé atakovala dvě hodiny. Může to ale být kachna. Na druhou stranu, i za hodinu se dá ukázat spousta věcí… Uvidíme večer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama