Sledujte příběhový trailer Sniper Elite 4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte příběhový trailer Sniper Elite 4

Sledujte příběhový trailer Sniper Elite 4

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

6. 12. 2016 16:09 2
Reklama

Po delší odmlce se můžeme podívat na nové záběry ze stealth akce Sniper Elite 4, a to rovnu ve formě možná lehce netradičního příběhového traileru. Ten nejen navozuje atmosféru, ale vedle toho rovněž našeptává, o čem ta další kapitola ostřelovačského vyprávění vlastně bude.

Sniper Elite 4 vychází 14. února příštího roku a zavede hráče do Itálie, kde před ně předhodí mimo jiné i nelehký úkol zabít Hitlera. A zdá se, že respekt hra budí již dokonce před svým vydáním – spekuluje se totiž například o tom, že za posledním odkladem konkurence vězí právě únorové datum vydání a obávaný střet dvou titánů – sérií Sniper Elite a Sniper: Ghost Warrior. A jestli se má konkurence čeho obávat, to vám již může napovědět ona přiložená ukázka.

Ta přináší záběry nejen ze slibované Itálie, ale i ze severní Afriky, kde se spojenci v mezičase pilně připravují na invazi do jižní Evropy, do níž chtějí proniknout právě skrze apeninský poloostrov. Prvním úkolem je však získat Sicílii, jež může nadále fungovat jako bezpečný přístav ke spuštění plnohodnotné invaze na jih starého kontinentu.

Než ale dojde k něčemu takovému, je zapotřebí do této jižanské země vnést patřičný chaos i zkázu a přinést kýženou roznětku sloužící k nastartování odboje, který se čím dál tím více hlásí o slovo a který se vehementně snaží vzepřít Mussoliniho diktatuře. Teror i útlak zkrátka opět jednou musí skončit a onen nelehký úkol je zas a znova na bedrech nás, hráčů. Nejenom čtvrtý díl si pak můžete pořizovat například na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama