Hitmana příští týden rozšíří bezplatná mise
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hitmana příští týden rozšíří bezplatná mise

Hitmana příští týden rozšíří bezplatná mise

Pavel Makal

Pavel Makal

6. 12. 2016 14:31
Reklama

První sezóna epizodického Hitmana je úspěšně za námi a my si můžeme spokojeně oddychnout, že to dobře dopadlo, a těšit se na to, co nám dánští IO Interactive přichystají v příštím roce. Ještě než se ale vrhneme do úplně nových dobrodružství plešatého zabijáka, nabízí nám vývojáři malý předvánoční dárek.

Už příští týden, přesněji v úterý 13. prosince, si budete moc stáhnout bezplatné misi s názvem Holiday Hoarders. V rámci ní se sice nepodíváme do žádné nové destinace, navštívíme znovu Paříž, ta však dostane zbrusu nový vánoční kabátek. Těšit se tedy můžeme na sníh, vánoční stromky a všudypřítomné dárečky. Samotný Agent 47 pak na sebe vezme úlohu Santa Clause a pokusí se vypátrat dva nezvedené lupiče, kteří chtějí zmiňované dárky ukrást. Netřeba dodávat, že se jejich snaha pokazit Vánoce neobejde bez zaslouženého trestu.

IO Interactive tuto bonusovou misi věnuje na podporu propagace organizace World Cancer Research Fund, která se zabývá výzkumem léčení rakoviny. Ačkoli za DLC nemusíte utratit ani korunu, vývojáři žádají všechny hráče o dobrovolný příspěvek výše zmíněnému fondu. Dle slov šéfa dánského studia Hannese Seiferta je rakovina něčím, co dříve či později nějakým způsobem ovlivní životy každého z nás. Hráči, kteří si bezplatné DLC užijí, mohou na oplátku přispět na dobrou věc. Pokud se i vy rozhodnete učinit dobrý skutek, můžete přispět na tomto odkazu.

Epizodický Hitman vycházel v průběhu celého loňského roku a dohromady jsme si mohli zahrát šest částí. Kromě toho jej vývojáři pravidelně doplňovali o nové cíle a výzvy. Ačkoli zpočátku panovaly nejasnosti ohledně způsobu vydání hry, nakonec nebyl pro sérii nezvyklý přístup Hitmanovi na škodu. Zejména v posledních částech prokázal vysoké kvality a obhájil pozici nekorunovaného krále stealth žánru. Kompletní kolekce celé první sezóny ve fyzické podobě vychází v lednu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama