Batmana v prosinci čeká poslední zkouška
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Batmana v prosinci čeká poslední zkouška

Batmana v prosinci čeká poslední zkouška

Jiří Bigas

Jiří Bigas

7. 12. 2016 16:45 3
Reklama

Telltale Games mají koncem roku pořádně napilno. V druhé polovině prosince vyjdou první dvě epizody třetí sezóny The Walking Dead, na The Game Awards 2016 studio oznámilo novou epizodickou adventurní sérii Guardians of the Galaxy a už 13. prosince se uzavře příběh Batmana. Nebo neuzavře?

Pátá epizoda s podtitulem City of Light vychází už příští úterý a já jsem moc zvědavý, jak všechny události vyvrcholí. Spěje skutečně hra do finále, anebo se dočká otevřeného konce a náznaku další sezóny? Samotní autoři lákají na nejistotu, zda Batman dokáže uchránit své největší tajemství, tedy pravdu o vlastní identitě. Osud a pověst rodiny Wayneů i celého Gothama je v sázce a má záviset jen na našich volbách. No, uvidíme…

City of Light vyjde naráz na PC a konzolích i mobilech a tabletech, na něž se zpočátku nepodařilo vydávat současně. Znovu by mělo podle některých informací záležet také na tom, zda se v klíčových momentech rozhodneme problémy řešit jako Bruce, nebo v přestrojení za temného rytíře. Telltale už dříve hráče upozornili, že úvod páté části se bude hodně lišit v závislosti na tom, jak jste se rozhodli na konci předchozí epizody. Na PC by se měli uživatelé dočkat rovněž nového patche, v němž se autoři zaměřili na kritizovanou optimalizaci hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama