Stahujte Assassin's Creed III zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Stahujte Assassin's Creed III zdarma

Stahujte Assassin's Creed III zdarma

Jiří Bigas

Jiří Bigas

7. 12. 2016 13:19 21
Reklama

Na stránkách Ubisoftu už se můžete přihlásit o Assassin's Creed III zdarma. Francouzský gigant touto nabídkou uzavírá několikaměsíční oslavy 30. výročí, během nichž už rozdal šest jiných zpravidla velmi povedených titulů.

Hru si lze aktivovat na webu Ubisoft Clubu a budete k tomu potřebovat účet Uplay. Jakmile se o hru přihlásíte, zůstane vaše už napořád, tedy i po skončení akce. Podle Twitteru Ubisoftu bude titul k dispozici až do 31. prosince. V tuto chvíli má ale web nějaké potíže s přihlašováním, takže je možné se se vám nepodaří hru přidat do knihovny.

Navzdory slabší pověsti já osobně vám musím doporučit, abyste hodili předsudky za hlavu, a pokud jste americký boj za nezávislost v kůži Assassina neprožili, dali hře šanci a zažehli revoluci. Jak už jsme psali naposledy, Assassin's Creed III vyšel na podzim 2012, vývoj vedlo studio Ubisoft Montreal a jakkoli většina hráčů titulu na chuť nepřišla, položil základy pro úspěch následujícího Black Flagu (příroda, námořní bitvy), přičemž navíc jde o jeden z nejlepších příběhů v sérii, pokud jde o mix historie a fikce.

Ve hře se setkáte s mnoha skutečnými velikány a zúčastníte se řady významných událostí americké revoluce. Navíc se hra dočkala velice zajímavých placených rozšíření, v nichž se vypravíme do alternativní historie, v níž se George Washington prohlásil králem nového amerického národa. Ty naneštěstí nejsou součástí bezplatné nabídky.

Ubisoft v této souvislosti připomněl, že Assassin je jeho největší a nejúspěšnější značkou vůbec. Není tedy divu, že oslavy uzavřel právě hrou z této série.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama