Mrkněte na nová videa z Resident Evilu 7
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mrkněte na nová videa z Resident Evilu 7

Mrkněte na nová videa z Resident Evilu 7

Jiří Bigas

Jiří Bigas

8. 12. 2016 09:22 1
Reklama

Vydání survivoval hororu Resident Evil 7: Biohazard se neúprosně blíží a ruku v ruce s tím Capcom naplno rozjíždí marketingovou kampaň. Zatímco ještě před pár měsíci jsme se museli spokojit s minimem obrázků a jen několika málo záběry, nyní nás v pravidelných intervalech vydavatel zásobje novými klipy. I tentokrát stojí trojice aktuálních ukázek za pozornost.

Koncem minulého týdne jsme se při příležitosti PSX dočkali nového plnohodnotného traileru a už jsou tu další tři videa. V součtu mají stopáž skoro 10 minut a některé úseky z nich vám určitě budou povědomé. Díky souvislejším záběrům ze hraní si ale konečně lze udělat lepší představu o tom, jak se asi bude hrát zbytek hry.

Stojí za připomenutí, že Capcom během PlayStation Experience 2016 ukázal nejen novou upoutávku, ale oznámil také vydání finálního updatu demoverze, která debutovala letos v červnu při příležitosti E3, kde byl nový Resident Evil 7 slavnostně odhalen. Stejné demo už brzy vyjde také na PC a Xboxu One, jak už jsme psali před pár dny. Po updatu je konečně možné ve zkušební verz použít zbraň, narazit na nový druh nepřítele a odhalit různé konce. Podívat se můžete rovněž na novou televizní hranou upoutávku.

Resident Evil 7: Biohazard vychází 24. dubna na PC, PS4 i Xbox One. Předobjednat si jej můžete na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama