Prozkoumejte mapu Ghost Recon Wildlands
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Prozkoumejte mapu Ghost Recon Wildlands

Prozkoumejte mapu Ghost Recon Wildlands

Jiří Bigas

Jiří Bigas

9. 12. 2016 16:27
Reklama

Před pár dny jsme vás lákali na betu akce Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands od studia Ubisoft Paris. Nyní se tato nadějná open world kooperační hra hlásí znovu o slovo. Můžete se totiž podívat, jak bude virtuální Bolívie vypadat.

Ubisoft láká, že Wildlands představují jejich největší otevřený svět. I když není jisté, jak přesně velký je, díky nové mapce si lze udělat lepší představu alespoň o tom, co kde v jeho kulisách najdeme. Wildlands se budou dělit na 21 soběstačných regionů. Samotní autoři v tématu pro Polygon virtuální Bolívii popisují jako nejkrásnější a nejnebezpečnější místo na zemi.

Tento svět nabídne 11 odlišných ekosystémů s unikátním klimatem, topografií, rostlinami a zvířaty a 26 bossů. Vývojáři přitom v rozhovoru slibují, že jeho digitální obyvatelé budou skutečně žít svým vlastním životem. Večer půjdou spát, ráno vstanou a půjdou do práce. Ať už s nimi přijdeme do styku, nebo nikoli, budou fungovat ve svém fiktivním světě. Samozřejmě, zdravá dávka skepse je na místě, tohle už jsme slyšeli v posledních letech mnohokrát z úst mnoha autorů.

Celé téma je skutečně obsáhlé a mají na něj navázat další články, takže se nepochybně můžeme těšit na příval nových informací o této ambiciózní akci. Mapa Wildlands už se před časem po internetu potulovala ve slabší kvalitě, nyní je konečně k dispozici z oficiálního zdroje.

Akce Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands vyjde 7. března. Předobjednat si ji můžete na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama