Zkuste otevřenou betu hry Gigantic
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zkuste otevřenou betu hry Gigantic

Zkuste otevřenou betu hry Gigantic

Jiří Bigas

Jiří Bigas

9. 12. 2016 16:03 1
Reklama

Na Xboxu One a Windows 10 odstartovala otevřená beta MOBA hry Gigantic od studia Motiga. A co je vůbec nejlepší, podporuje cross-platform multiplayer.

I když samotná hra bude free-to-play, podobně jako mnoho jiných podobných titulů i Gigantic nabízí takzvaný Founder's Pack za 40 dolarů, který majiteli zprostředkuje přístup ke všem stávajícím 16 hrdinům, čtyřem nadcházejícím a dalším unikátním odměnám.

Pokud se nerozhodnete do hry investovat peníze, budete mít přístup k vybrané nabídce postav, která se bude obměňovat. Hrdiny půjde odemknout natrvalo také za peníze, které si vyděláte přímo ve hře. K dispozici budou tři mapy: Siren's Stand, Ghost Reef a Sanctum Falls.

Gigantic je MOBA 3rd person střílečka, kteoru samotní autoři popisují jako hardcore PvP akci 5 na 5 pro zkušené hráče. Titul od nezávislého studia Motiga vydává gigant Perfect World Entertainment. Titul byl oznámen v roce 2014 a prošel si poměrně strastiplným vývojem. Studiu se nevyhnulo ani propouštění a nebýt toho, že se autoři nakonec spojili s firmou Perfect World, nemusela hra vůbec vyjít.

Více informací o titulu Gigantic najdete na oficiálním webu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama