Hitman ve vánoční misi vyřídí Mokré Bandity
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hitman ve vánoční misi vyřídí Mokré Bandity

Hitman ve vánoční misi vyřídí Mokré Bandity

Pavel Makal

Pavel Makal

14. 12. 2016 11:13 10
Reklama

Jak jsme vás již informovali v uplynulém týdnu, vývojáři z IO Interactive připravili pro fanoušky posledních dobrodružství Agenta 47 malý dárek v podobě speciální vánoční mise. Ta včera skutečně vyšla a přinesla s sebou jedno velice překvapivé zjištění.

Až dosud jsme totiž věděli, že cílem elitního zabijáka budou tentokrát dva zlodějíčci, kteří kazí vánoční atmosféru svými pokusy o loupež dárků. Nyní už ale známe i jejich identity, které jsou s Vánoci, dokonce i v naší vlasti, neodmyslitelně spojeny. Jasno budete mít prakticky ihned poté, co si poslechnete brífink od Diany Burnwood:

„Veselé Vánoce, 47. Tentokrát cestujete do Paříže a musím přiznat, že tenhle případ je poněkud zvláštní. Vašimi cíli jsou Harry ´Smokey´ Bagnato a Marv ´Slick´Gonif, dvojice profesionálních zlodějů, kteří se momentálně snaží vloupat do Palais De Walewska. Bagnato a Gonif jsou američtí občané, kteří byli nuceni opustit domovinu po sérii nepovedených vloupání a nyní žijí v Paříži.“

Jak je všem z vás, kteří vyrůstali v 90. letech jasné, jedná se o Harryho a Marva z filmové série Sám doma, tedy o duo lupičů, kteří si říkají Mokří Bandité a jejich snaze zbohatnout se neustále plete do cesty protivný Kevin McCallister. Tentokrát nad nimi ale skutečně spadla klec, protože významná pojišťovna si najala služby Agenta 47, aby jejich aktivitám učinil přítrž jednou pro vždy. Diana podotýká, že je máte razantně poslat do důchodu. Kromě toho se ale ve zmiňovaném paláci údajně ozývá zvláštní, cinkavý zvuk. Duch Vánoc zjevně žije a je dost možné, že plešatý zabiják dostane zaslouženou nadílku. Myslíte, že byl celý rok hodný?

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama