Vánoce v Overwatch právě začínají
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vánoce v Overwatch právě začínají

Vánoce v Overwatch právě začínají

Pavel Makal

Pavel Makal

14. 12. 2016 08:24
Reklama

Vánoce jsou už doslova za rohem a celá řada her tuto skutečnost reflektuje. Nedávno vydaný Dead Rising 4 si zimní svátky bere v podstatě jako rukojmí pro svůj zombie holokaust, autoři Hitmana do hry včera přidali novou epizodu s vánoční tematikou a pozadu samozřejmě nemůže zůstat ani populární multiplayerová střílečka Overwatch, která nevynechá jedinou příležitost pro zvláštní event.

Nejinak je tomu i nyní a akční hit od Blizzardu v uplynulých hodinách započal zvláštní událost s názvem Winter Wonderland. O té se samozřejmě už v minulosti šuškalo a hráči postupně v datech hry nacházeli různé náznaky toho, že se něco chystá. Blizzard následně za pomoci vánočního přáníčka celou událost potvrdil a vám už teď nic nebrání v tom, abyste se pustili do eliminace nepřátelského týmu v trochu svátečnější náladě.

A co je vlastně obsahem eventu? Jak je již u Overwatch zvykem, těšit se můžete především na zbrusu nový obsah místních lootboxů, tedy beden s odměnami, které získáváte za dovršení nových úrovní, nebo si je můžete zakoupit za reálné peníze. Lootboxy se nyní proměnily v klasické vánoční dárky a obsahují celou řadu nových profilových ikonek, vítězných póz, sprejů, hlášek, skinů a tak dále. Všechny tyto bonusy mají samozřejmě vánoční tématiku a například na nové skiny se můžete podívat v naší galerii. Celkem je jich více než sto a rozhodně se tedy hráči mají co ohánět. Obsah boxů je náhodný, s jistotou však můžete počítat s tím, že v každém naleznete alespoň jeden „předmět“ s vánoční tématikou. Jak jste možná čekali, takový Torbjörn je pro roli Santa Clause opravdu jako stvořený.

Kromě toho si můžete zahrát nový unikátní režim s názvem Mei’s Snowball Offensive, v němž proti sobě stojí dva týmy po šesti hráčích. Všichni ale hrají za postavu Mei a souboje se odehrávají na mapě Ecopoint Antarctica. Podstatné je, že Mei nemá svou klasickou výbavu, namísto toho je nyní vyzbrojena puškou na sněhové koule, kterou musíte po každém výstřelu přebít na hromadách sněhu, rozmístěných po mapě. Změnila se i její ultimátní schopnost, která nyní umožňuje střílet kontinuálně bez nutnosti přebíjení. Pokud dáváte přednost klasickým režimům, možná vás potěší, že mapy King’s Row a Hanamura dostaly nový vánoční kabátek. Událost poběží až do 2. ledna, ale všechny odemčené skiny a další předměty budete samozřejmě moci využívat i po tomto termínu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama