Nové informace o filmu Resident Evil: Vendetta
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové informace o filmu Resident Evil: Vendetta

Nové informace o filmu Resident Evil: Vendetta

Jiří Bigas

Jiří Bigas

16. 12. 2016 10:21 1
Reklama

Kromě toho, že v lednu zamíří do kin poslední hraný Resident Evil režiséra Paula W.S. Andersona s Millou Jovovich v hlavní roli, který má podtitul The Final Chapter, je na cestě ještě jeden zajímavý snímek z toho světa. Tentokrát animovaný. Jde pochopitelně o Resident Evil: Vendetta, o němž jsme už několikrát na Hrej.cz psali. Nyní jsou ale k dispozici další podrobnosti a obrázky.

Jak vidno, série Resident Evil sice slavila 20. výročí letos, ale teprve příští rok se ponese v duchu těch největších novinek. Kromě už zmíněných filmů pochopitelně v lednu vychází také netrpělivě očekávaný regulérní sedmý díl. Ale zpátky k CGI snímku. Capcom potvrdil, že Vendetta bude v Japonsku debutovat 27. května. Objeví se zde některé z největších hvězd kultovní série - Chris Redfield, Leon S. Kennedy i Rebecca Chambers.

Datum vydání na Západě zatím známé není, respektive není ani potvrzené. Ale předchozí dva animované filmy - Resident Evil: Rozklad z roku 2008 i Resident Evil: Zatracení z roku 2012 - se dostaly i k nám, takže není důvod domnívat se, že by tomu tentokrát mělo být jinak. Jen si budeme zřejmě muset počkat o něco déle.

Určitě se nezapomeňte podívat také na nové záběry z filmu, na nichž se poprvé objevuje právě Rebecca v uniformě z prvního dílu a prequelu Zero. Na dalších obrázcích je pak Leon a Chris. A k dispozici je i nový plakát.

Na rozdíl od zmíněné hollywoodské adaptace mají tyto animáky mnohem těsnější vazby na herní mytologii, kterou chytře doplňují, namísto aby ji popíraly. O filmu jsme prvně psali letos v březnu. Více informací o něm najdete v našich staršíchnovinkách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama