Obohatí další slavné tváře Death Stranding?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Obohatí další slavné tváře Death Stranding?

Obohatí další slavné tváře Death Stranding?

Pavel Makal

Pavel Makal

16. 12. 2016 13:58 27
Reklama

Death Stranding, nový projekt Hidea Kodžimy, který byl poprvé představen na letošní E3, se v uplynulých týdnech dočkal nové vlny zájmu poté, co na předávání cen The Game Awards 2016 došlo k uvedení nového traileru. Ten ukázal nejen neobvyklý svět, ve kterém se hra bude odehrávat, ale i hlavního antagonistu, jehož ztvární dánský herec Mads Mikkelsen. Je ale možné, že se ansámbl projektu rozšíří i o další známé tváře.

Již nyní s určitostí víme, že v hlavní roli se objeví Norman Reedus, známý především díky seriálu The Walking Dead a kultovnímu akčnímu filmu Boondock Saints. Kromě něj a Mikkelsena, který se jen v letošním roce objevil ve filmové adaptaci komiksu Doctor Strange a samozřejmě i v nových Star Wars s podtitulem Rogue One, se však spekuluje o trojici dalších herců.

Tím prvním je Kevin Durand, který mimo jiné momentálně hraje v seriálu The Strain. Tento fakt je důležitý především z toho důvodu, že pro The Strain píše scénář Guillermo del Toro, další Kodžimův blízký přítel, který měl se slavným designérem pracovat již na zrušených Silent Hills a prsty má evidentně i v Death Stranding. Kodžima se s Durandem setkal během letšního ComiConu,tedy na tomtéž místě, kde potkal i Madse Mikkelsena. Kodžima údajně následně ukázal rozmazanou fotografii herní postavy, která byla Kevinovi velmi nápadně podobná.

Dalším spekulovaným přírůstkem do obsazení Death Stranding je Idris Elba. Ten se v minulosti objevil ve filmech Thor, Avenger, Star Trek Beyond a momentálně pracuje na adaptaci knižní série Temná Věž od Stevena Kinga. I s ním se údajně Kodžima setkal během letošního ComiConu. Elba navíc v prostředí her není úplným nováčkem, v minulosti se objevil v reklamní kampani pro Rainbow Six: Siege. Stejně jako v případě Duranda je ovšem Elbovo zapojení v Death Stranding předmětem čiré spekulace.

Poslední a zřejmě zcela nejméně pravděpodobným tipem je pak účast herečky Emmy Stone, kterou jste mohli vidět například v Amazing Spidermanovi nebo po boku Michaela Keatona ve snímku Birdman. Kodžima je v současnosti zcela uchvácen jejím výkonem ve filmu La La Land, kde ztvárnila hlavní roli spolu s Ryanem Goslingem. V minulosti bylo potvrzeno, že se v Death Stranding objeví i ženská postava. Kromě Emmy Stone také často padají jména Alison Brie ze seriálu Community nebo Krysten Ritter z Jessicy Jones. Koho byste v Death Stranding rádi viděli vy?

A na závěr perlička. Na webu Mezinárodní filmové databáze má svůj profil i Death Stranding. To by s ohledem na herecké obsazení nebylo nijak zvláštní, mnohem důležitější však je, že jsme se díky tomu zřejmě dozvěděli jméno hlavní postavy. Norman Reedus se ve hře má jmenovat Adam. Jméno, které jednoznačně odkazuje na biblický příběh o stvoření světa a prvním člověku, pochází z hebrejštiny a znamená "člověk". Téma zrození je v obou trailerech velice patrné, uvidíme, jak si s ním Kodžima poradí. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama