Sledujte gameplay ukázku nového Styxe
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte gameplay ukázku nového Styxe

Sledujte gameplay ukázku nového Styxe

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

16. 12. 2016 10:38 1
Reklama

O tom, že se zákeřný a smrt šířící skřet Styx mezi hráče opět navrátí, víme již relativně dlouhou dobu. Stejně tak jsme seznámeni s faktem, kterak hra na PC a na konzole zamíří nejdříve až v příštím roce. Aby to ale nebylo čekání až příliš nudné a dlouhé, tak se již nyní můžete podívat na nové video pocházející přímo ze hry.

Spatřit tak na vlastní oči můžete, zač je toho s aktualizovaným skřetem loket a můžete se přesvědčit i o tom, čemu všemu se tato roztodivná postavička ve chvílích absence přiučila. Již na první pohled je ale vidět zejména to, že to Styxovi více sluší. Dáno je to zejména přechodem na novější verzi Unreal enginu, kterému se již tvůrci dokázali naučit natolik, že se již nebojí stanovit i pevné datum vydání – Styx: Shards of Darkness vyjde 14. března.

Grafický pokrok mohl být viděn již na nedávných screenshotech, je to ale až tento gameplay trailer, který má potenciál potěšit všechny fandy fantasy stealth akcí. Právě díky tomu totiž můžete vidět řadu novinek, mezi něž se řadí například kuše s různými typy šipek a schopnost převtělit se a zabít svého hostitele zároveň. Novinek však bude ve finále mnohem více a na to konto autoři slibují například otevřený přístup ke hratelnosti, která by tímto neměla být lineární tak, jako tomu bylo v případě dílu prvního. Na verdikt si však ještě budeme muset počkat do jara. Předobjednávat ale můžete již nyní na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama