TV reklamy na Resi 7 z Japonska a USA
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka TV reklamy na Resi 7 z Japonska a USA

TV reklamy na Resi 7 z Japonska a USA

Pavel Makal

Pavel Makal

16. 12. 2016 10:09 1
Reklama

Zatímco u nás ještě není příliš běžné, aby se v televizi objevovaly reklamy na herní novinky, v zahraničí si je mohou užívat do sytosti. Často jde o pořádně vypečené kousky, které umí správně rozetnout ospalý večer u romantické komedie. Právě takovým případem je i Resident Evil 7, který se s podobou TV spotu moc nemaže.

K dispozici máme hned dva exempláře. Ten první pochází z USA a nabízí poměrně standardní sbírku záběrů ze hry, které jsme už několikrát viděli. Atmosféra by se dala krájet, Bakerovic rodinka je stále stejně šílená a slizké monstrum, které jsme v demoverzi potkali ve sklepě, se předvádí v plné kráse. Navíc ten krásný hudební podkres s ukolébavkou Go Tell Aunt Rhody…zkrátka lahoda.

Druhá reklama pochází z Japonska, a jak si asi umíte představit, právě tady se tvůrci odbrzdili naplno. Hudební stopa je stejná, doplňuje ji ale zděšený křik manželky hlavního hrdiny. V obou trailerech se mají objevovat dříve neviděné záběry, ale právě v japonské verzi jsou daleko patrnější. Atmosféra je ještě o něco naléhavější a samotný závěr pak patří tajemné ženě na kolečkovém křesle, která je údajně nějakým způsobem spojena právě s písní Go Tell Aunt Rhody a podle spekulací je právě ona kořenem všeho zla, se kterým se ve hře budeme muset popasovat.

Resident Evil 7: Biohazard bude první velkou hrou příštího roku a marketing kolem něj už jede na plné obrátky. Je ale těžké udržet si chladnou hlavu, když by se po letech mohlo jednat o skutečně originální a přelomový díl v dlouhé sérii. Ačkoli se řada fanoušků vyjadřuje negativně k velkým změnám, které sedmý díl přináší, svěží vzduch by mohl naopak prospět a jak jsme se přesvědčili z několikrát updatované demoverze, o tíživé pocity tu rozhodně nebude nouze. Hra vychází 24. ledna na PS4, Xbox One a PC. Objednat si ji můžete v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama