Resident Evil 7 bude chránit Denuvo
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Resident Evil 7 bude chránit Denuvo

Resident Evil 7 bude chránit Denuvo

Jiří Bigas

Jiří Bigas

19. 12. 2016 13:28 2
Reklama

Protipirátská ochrana Denuvo, která v posledních týdnech postupně zmizela z her Doom, Inside a The Climb, si připisuje další velký titul, který se na toto řešení bude spoléhat. Kromě Ubisoftu tak příští rok sáhne po Denuvu i Capcom. Ten Denuvo využil už u zombie akce Dead Rising 4.

Opakovaně jsme připomínali, že Denuvo má chránit hry For Honor, Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands nebo South Park: The Fractured But Whole od Ubisoftu. Mnoho vydavatelů jej využilo i v letošní předvánoční sezóně. Ale o Resident Evilu 7 se dozvídáme až nyní. Informace se dostala ven díky záznamu v databázi Steamu.

O nejnovějším pokračování slavné hororové série je ale v posledních dnech slyšet každých pár hodin. Pavel už ráno psal o tom, že demoverze s podtitulem Beginning Hour je ode dneška k dispozici konečně také na PC. A právě záznam v databázi vztahující se k demu přivedl fanoušky k informaci o Denuvu.

Tím ale stále výčet novinek z posledních dní nekončí. Capcom vzkázal fanouškům, že PS4 Pro představuje ideální způsob, jak hrál nový Resident Evil, pokud to vaše peněženka umožňuje. Headset PlayStation VR vám pak eventuálně pomůže ještě lépe se do prostředí ponořit.

Právě pohroužením do hry vývojáři ospravedlňují změnu kamery ze third person na first person perspektivu. Nejlépe se tak podle nich vžijeme do hry a jejich hororových kulis. Bez ohledu na změnu kamery navíc autoři věří, že dlouholetí fanoušci ve hře najdou jiné povědomé prvky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama