Stahujte demo Resident Evil 7 pro PC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Stahujte demo Resident Evil 7 pro PC

Stahujte demo Resident Evil 7 pro PC

Pavel Makal

Pavel Makal

19. 12. 2016 09:00 2
Reklama

Sedmý Resident Evil bude prakticky první skutečně velkou hrou, která v příštím roce vtrhne na naše obrazovky. Přestože už jsme o něm slyšeli a napsali první poslední, stále si zvládl zachovat tolik potřebný háv tajemství, která vás budou děsit během objevování ponuré jižanské usedlosti. Pokud ale chcete již nyní ochutnat krmi, kterou pro nás vývojáři z Capcomu chystají, nic vám nestojí v cestě.

Už i na PC se totiž objevila demoverze hry, kterou si majitelé ostatních platforem mohou užívat již nějaký čas. Pro PlayStation 4 vyšlo demo již v létě v průběhu E3, na které také byla hra poprvé představena. Demoverze se poměrně nestandardně dočkala i dvou updatů, které do ní přidaly nový obsah a nyní je již skutečně možné ji dohrát. Počátkem prosince se demo ve finální podobě objevilo i na Xboxu One a ode dneška si jej můžete stáhnout ze Steamu.

Demo s podtitulem Beginning Hour obsahuje scény, které nepocházejí z plné hry, nemusíte se tedy bát, že byste po jejím vydání museli tentýž segment absolvovat znovu. Představuje naopak několik vedlejších postav a rozšiřuje příběhové pozadí sedmého dílu, který vsází na poněkud odlišný přístup, zároveň ale slibuje zcela typickou atmosféru, kterou známe ze starších iterací. My samo jsme demoverzi opakovaně podrobili rozsáhlému testování a o některé pokusy jsme se podělili i ve vysílání. Máte-li chuť na polekané pištění dvou dospělých mužů, určitě mu věnujte pozornost.

Na PlayStation 4 demoverze obsahuje i podporu headsetu PS VR, PC verzi si ale na HTC Vive nebo Oculu či jiném podobném zařízení nezahrajete. Pokud váháte, zda vám hra na počítači poběží, můžete si zkontrolovat minimální a doporučené nároky v naší starší novince. Resident Evil 7 vychází 24. ledna na PS4, Xbox One a PC. Objednat si jej můžete v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama