Blizzard nastiňuje plány pro Overwatch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Blizzard nastiňuje plány pro Overwatch

Blizzard nastiňuje plány pro Overwatch

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

22. 12. 2016 09:21
Reklama

Šéf vývoje Overwatch Jeff Kaplan v nejnovějším video deníčku sumarizoval úspěšný rok 2016 a nastínil, co nového čeká hráče této populární střílečky zkraje roku 2017. V úvodu samozřejmě mluvil o květnovém launchi a zvedající se vlně popularity, aby následně potvrdil, jak pečlivě k přidávání nových map, postav i módů přistupují.

Není překvapením, že vývojáři z Blizzardu mají spoustu plánů, vzhledem k zachování vybalancování jednotlivých elementů se ale celá řada novinek vůbec nedostane mezi hráče. Podle Kaplana se nicméně pracuje na několika nových hrdinech, z čehož přinejmenším jeden má velmi blízko k tomu, aby doplnil ostatní přímo ve hře. V tuto chvíli se již pracuje na jeho vzhledu a mohl by být později doplněn dalšími hrdiny, údajně s velmi vtipným potenciálem.

Co se týče map, tady je jistotou vydání Oasis, a to hned v prvním čtvrtletí roku 2017 a přinejmenším jednou další, na kterou by hráči neměli tak dlouho čekat. Podobně jako dosud nepředstavený nový hrdina je i nová mapa na dobré cestě k vydání a měla by být k dispozici pro tradiční herní módy, tedy žádná bokovka, ale plnohodnotná mapa, rozšiřující kompletní pool.

Z technických záležitostí by mělo dojít na vylepšení vyhledávání zápasů, což je hráči hodně diskutované téma, a také na přidání možnosti vužít ve hře více hlášek hrdinů a emotů, které se mohou zdát nevyužité. V neposlední řadě pak Kaplan přislíbil, že hru čeká mnohem více zábavných eventů, nežli tomu bylo v minulém roce a že vývojáři zapracují na spectator módu. V tomto ohledu je jasné, že Blizzard bude v novém roce tlačit Overwatch ještě více do prostoru esportu a na tomto poli můžeme očekávat zajímavé změny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama