Autor Devil May Cry letos ukáže novou hru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Autor Devil May Cry letos ukáže novou hru

Autor Devil May Cry letos ukáže novou hru

Jiří Bigas

Jiří Bigas

2. 1. 2017 10:26 4
Reklama

V uplynulém týdnu jsme psali, že autor Final Fantasy Hironobu Sakaguči letos představí svou novou hru. Podobný slib ale neučinil sám. Odhalit svůj další projekt chce v tomto roce i Hideaki Icuno z Capcomu.

Japonský herní designér a autor her Devil May Cry nebo Dragon's Dogma se na Twitteru pochlubil, že pracuje na nové hře, kterou nám ukáže už v roce 2017. I když samotný Icuno nijak nenaznačil, že by se jeho aktuální projekt měl týkat některé ze zmíněných značek, hodně se v posledních měsících spekulovalo o tom, že Capcom chce vydat pokračování her jako Onimusha, Dino Crisis nebo právě Devil May Cry.

Je tak docela dobře možné, že se skutečně dočkáme nějakého velkého comebacku. Podle finančních zpráv totiž vydavatel má výrazný zájem vrátit do hry některé z IP, které v posledních letech nechával tak trestuhodně ležet ladem.

Stojí za připomenutí, že Hideaki Icuno pracuje v Capcomu od už první poloviny devadesátých let. Za tu dobu se v různých pozicích kromě zmíněných autorských počinů podílel také na hrách Street Fighter Alpha, Capcom vs SNK, Darkstalkers, Auto Modellista nebo Resident Evil: Outbreak.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama