Český skladatel Beck vzpomíná na rok 2016
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Český skladatel Beck vzpomíná na rok 2016

Český skladatel Beck vzpomíná na rok 2016

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

3. 1. 2017 16:57 1
Reklama

Jméno českého hudebního skladatele Jaroslava Becka už patří k velkým pojmům, přinejmenším v oblasti hudby, která doprovází herní trailery i hry jako takové. Beck se navíc za svou prací odstěhoval do Spojených států a je pravděpodobné, že se jeho jméno bude v souvislosti s tou největší herní produkcí objevovat ještě častěji.

Abyste si mohli udělat obrázek o tom, na čem v loňském roce pracoval, můžete se podívat na krátké video přímo od zmiňovaného skladatele, v němž vyzdvihuje ty nejpovedenější kusy. Možná vás to překvapí, ale svou prací se podílel například na perfektních příběhových videích ke hře Overwatch, doprovodu trailerů k remasterům herního Batmana a významnou měrou přidal na atmosféře sekvencím z datadisku Legion pro World of Warcraft.

Na svém kontě má také hudbu k trailerům her jako Battlefield 4, StarCraft II či Star Wars Battlefront a spolupracoval i na ozvučení filmových trailerů včetně Hvězdných válek. Více o jeho práci můžete zjistit z oficiální stránek jeho společnosti Epic Music Productions, kde jsou k poslechu i osobní skladby a další tvorba.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama