Vražedná auta v nové mapě pro Overwatch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vražedná auta v nové mapě pro Overwatch

Vražedná auta v nové mapě pro Overwatch

Pavel Makal

Pavel Makal

4. 1. 2017 09:12
Reklama

Pokud jste sledovali redakční část Invaze, tedy našeho vyhlášení nejlepších her uplynulého roku, určitě vám neuniklo, jak často bylo skloňováno jméno Overwatch. Kompetitivní střílečka od Blizzardu sice nepatřila ke hrám, které bychom před vydáním sledovali ostřížím zrakem, dokázala si nás ale rychle získat svou přístupností a variabilitou hratelných postav, které i přes obecně menší míru ostatního obsahu dokáží nabídnout téměř pokaždé nový zážitek. Nedostatek obsahu si ale v Blizzardu zjevně uvědomují.

Do hry tedy nyní přibyla nová mapa s názvem Oasis, která byla odhalena během loňského Blizzconu. Na testovacích serverech se sice hraje už od listopadu, od včerejška je ale dostupná bez výjimky všem hráčům jak na PC, tak i na konzolích. Mapa je určena pro mód Control a staví se tak po bok Nepalu, Lijiang Tower a Iliosu. Z letního eventu, který oslavoval olympijské hry, si mapa také vypůjčila prvek skákací rampy, která vašemu pohybu dodá potřebný švih.

Oasis se nachází v Arabské poušti, konkrétně v Iráku. Jedná se o futuristické město, jedno z technicky nejpokročilejších míst na světě. Založili jej vědci, kteří chtějí posunout hranice lidského vědění. Podle oficiálního popisu je město monumentem lidského génia a vynalézavosti, které sdružuje ty nejlepší vědce a akademiky. Vládne mu skupina geniálních mozků, které střeží řadu tajemství. A ty jsou lákadlem pro nespočet velkých a silných organizací po celém světě, jako je například Vishkar Corporation.

V přiloženém videu se můžete designem města a jeho spojením futurismu s klasickou lokální architekturou pokochat. Velmi zajímavým prvkem mapy jsou ale vozidla, která se po ní pohybují a dokáží bojujícím hrdinům při srážce pěkně pocuchat fasádu. Nezapomeňte se tedy ani v zápalu boje při přecházení přes silnici rozhlédnout.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama