Autorka Tomb Raidera dala Laře sbohem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Autorka Tomb Raidera dala Laře sbohem

Autorka Tomb Raidera dala Laře sbohem

Jiří Bigas

Jiří Bigas

4. 1. 2017 13:33 7
Reklama

Se značkou Tomb Raider se rozloučila scénáristka rebootu z roku 2013 i pokračování z roku 2015 Rhianna Pratchett. Studio Crystal Dynamics dceři Terryho Pratchetta poděkovalo za její úsilí a přínos sérii.

Samotná Rhianna Pratchett to komentovala na Twitteru s tím, že se vydává na nové dobrodružství. Taktéž poděkovala svým bývalým kolegům z Crystal Dynamics s tím, že snad za sebou nechali kus dobře odvedené práce. Poděkovala rovněž úžasné komunitě fanoušků.

Rhianna Pratchett kromě Tomb Raidera pracovala jako scénáristka také na hrách Mirror's Edge, Overlord, Heavenly Sword, Prince of Persia (2008), Overlord II, Risen nebo Thief (2014) a několika herních komiksech. Uvidíme, kdo se u kormidla Lary objeví příště, a zda se třeba Rhianna ještě nějak podílela na další hře. I kdyby šlo jen o koncept příběhu. Byla to koneckonců ona, kdo vdechl mladé archeoložce nový život a aktuální drsnější styl.

I když zatím nebylo oznámeno regulérní pokračování Tomb Raideru, živě se o něm už několikrát spekulovalo. Už proto, že poslední dva díly byly autory označeny jako součást trilogie. Chystá se rovněž nová hollywoodská adaptace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama