Diablo slaví renesanci ve třetím díle a ve 4K
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Diablo slaví renesanci ve třetím díle a ve 4K

Diablo slaví renesanci ve třetím díle a ve 4K

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

6. 1. 2017 11:29 8
Reklama

Jak bylo předem slíbeno, tak do třetího Diabla v lednu skutečně zavítala exkluzivní nabídka v podobě oživení prvního dílu hry v enginu třetí kapitoly. Ta přichází v podobě portálu dostupného po zabití určitých nepřátel. Tyto pak hráče zavedou do minulosti vesničky Tristram, kde můžete opětovně prožít to, co před lety spustilo hotovou mánii a co ostatně dalo vzniknout žánru diablovek. Tím však novinky nekončí a zpozornět by měli zejména majitelé PS4 Pro.

Údaje o patchi 2.4.3 totiž přinášejí navrch i zmínku o přidané podpoře nové iterace PS4 a tvůrci tímto slibují podporu 4K výstupu. To sice nutně neznamená plnohodnotnou podporu 4K rozlišení, ale jak si hráči na fórech NeoGAF povšimli, hra skutečně lépe vypadá a posoudit to můžete již na vlastní kůži sami.

Z videa je vidno, že tvůrci původně přemýšleli o něčem podstatně menším – například o oživení několika hudebních skladeb z prvního Diabla.

Vedle toho tým Blizzard přináší krátké video, jež onen návrat do původní podoby Tristramu shrnuje a komentuje. Z videa je kupříkladu vidno, že tvůrci původně přemýšleli o něčem podstatně menším – například o oživení několika hudebních skladeb z prvního Diabla. Myšlenky však dopadaly na úrodnou půdu a nápady nadále bobtnaly, a to až do podoby přenesení všech 16 úrovní původního Diabla. K tomu tvůrci přidali retro uživatelské rozhraní a zámek na pohyb postavy pouze v osmi směrech.

Událost The Darkening of Tristram je dostupná již nyní, mějte však na paměti, že se jedná o časově omezenou nabídku, jež by se však v následujících letech měla v pravidelných intervalech (tedy vždy v lednu) do hry opět navracet.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama