I druhý XCOM obohatí modifikace Long War
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka I druhý XCOM obohatí modifikace Long War

I druhý XCOM obohatí modifikace Long War

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

7. 1. 2017 13:50 1
Reklama

XCOM: Enemy Unknown šlo v PC verzi obohatit o významnou modifikaci jménem Long War – ta ze hry činila podstatně odvážnější a především také náročnější kousek, jenž cílil na publikum hledající tu pravou výzvu. Tým tvůrců však naštěstí s vydáním druhého dílu hry nezahálí a s podporou Firaxisu v zádech aktuálně oznamuje tvorbu nové verze modifikace, jež zamíří právě do XCOM 2.

Modifikace nese jméno Long War 2 a základní myšlenka zůstává identická – přinést do hry komplexnější kampaň, jež nabídne více taktických možností, schopností, prvků výbavy a nových herních aspektů, jež zvedají celkovou náročnost hry. K vydání by přitom mělo dojít již během několika týdnů.

K tomu tvůrci oznamují změnu jména studia – nově si říkají Pavonis Interactive a prohlédnout si při této příležitosti můžete oficiální web. Tam se mimo jiné dočtete, že tito vývojáři navrch chystají i samostatný projekt – strategii jménem Terra Invicta. První informace o té pak mohou znít velmi povědomě – v roli hráčů dáte dohromady hlavy těch nejvlivnějších představitelů vládních, obranných a vědeckých složek svého národa a za úkol následně máte ubránit se vetřelecké invazi. Nic bližšího zatím bohužel nevíme, hra by se však měla postupem času prezentovat na Kickstarteru, kde budou vývojáři žádat o finanční podporu komunity.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama