Sledujte, jak pokračuje vývoj Bloodstained
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte, jak pokračuje vývoj Bloodstained

Sledujte, jak pokračuje vývoj Bloodstained

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

9. 1. 2017 14:28 1
Reklama

Akční fantasy plošinovka Bloodstained se před koncem roku nešťastně posunula až na příští rok, důvodem je ale pochopitelně snaha přinést hru co možná nejdotaženější. A právě to se tvůrce Kodži Igaraši se svým týmem snaží potvrdit za pomocí pravidelných aktualizací na Kickstarteru.

Díky těmto vstupům můžete nahlédnout pod pokličku vývoje této netradičně vypadají akce. První z dnes prezentovaných videí pochází ještě z minulého roku a představuje funkcionalitu procedurálně generovaného světa hry.

Jak vidno, použitý výraz je hodně nadnesený – samotný svět není generovaný, ale jsou to jednotlivé prvky v něm. V tomto případě má počítač za úkol určit míru destrukce herního prostředí. To se tedy děje náhodně a výsledkem by mělo být prostředí takové, které by se nemělo nikde jinde opakovat a které by mělo zaujmout svojí variabilitou.

A onu variabilitu malovaného pozadí se nadále snaží doložit další z videí, tentokráte zveřejněné již letos. V tom Kodži Igaraši a jeho tým představuje venkovní zástavbu a barvy trochu sytější a veselejší, než jako je tomu v případě ponurého hradu.

Představené prostředí představuje alternativu a tu část hry, ve které hlavní hrdinka teprve ke kýženému hradu putuje. Sami si tedy můžete udělat obrázek o tom, jak se hra v současnosti vyvíjí, mějte však na paměti, že do finálního produktu ještě uběhne dlouhá doba – Bloodstained: Ritual of the Night vyjde nejdříve až v příštím roce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama