Úspěšné prodeje FFXV a info o DLC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Úspěšné prodeje FFXV a info o DLC

Úspěšné prodeje FFXV a info o DLC

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

10. 1. 2017 12:43 7
Reklama

Lidé ze Square Enix oznámili, že počet vyexpedovaných kusů fyzických kopií hry Final Fantasy XV, společně s prodeji digitálních verzí, překonal hranici 6 milionů kusů. Informace navazuje na zprávu z období vydání hry, kdy se v souvislosti s prodeji i expedováním hry mluvilo o pěti milionech.

Společně s těmito potěšujícími výsledky se navíc začínají objevovat náznaky toho, čím a jak bude rozšířen vlastní obsah, a to v rovině již oficiálně potvrzených DLC či eventů a samozřejmě i v prostoru spekulací. Z těch oficiálních se mohou hráči Final Fantasy XV těšit na lednový festival, na který získají přístup prostřednictvím bezplatné i placené verze vánočního DLC, přidávající – mimo jiné – herní režim New Game+.

Co se spekulací týče, postaral se o ně velkou měrou youtuber Fotm Hero, který se pomocí glitchů dostal do jinak nepřístupných lokací jako Cartanica (kde s patchem 1.03 přibyly silnice), království Tenebrae nebo města Insomnia. Znamená to buďto přípravu budoucích rozšíření, nebo naopak důkaz, že Final Fantasy XV měla být mnohem větší hra.

Pokud se chcete sami podívat, jak to na nepřístupných lokacích vypadá, mrkněte na komentované video níže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama