Obsah season passu pro Resident Evil 7
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Obsah season passu pro Resident Evil 7

Obsah season passu pro Resident Evil 7

Pavel Makal

Pavel Makal

16. 1. 2017 09:00 2
Reklama

Sledujete-li náš web pravidelně, nemohli jste si nevšimnout nadšení, které v nás vzbudilo oznámení regulérního sedmého dílu hororové série Resident Evil. Její návrat v pozměněné podobě, ale přesto s cílem vrátit značku k jejím kořenům, bude jednou z prvních velkých herních událostí letošního roku. Už základní hra by měla přinést dostatečnou porci husí kůže a mrazení v zádech, Resident Evil 7 ale dostane i season pass.

Jeho obsah byl nyní vydavatelskou společností Capcom zveřejněn na profilu hry na Steamu. Pokud si season pass pořídíte, dostanete tím přístup ke dvěma souborům menších episod pod názvy Banned Footage Vol. 1 a 2. Dle našeho názoru půjde o podobné části hry, jako je epizoda ze seriálu Sewer Gators, která se v demoverzi nachází na videokazetě. První sbírka Zakázaných záběrů bude obsahovat epizody „Nightmare“, „Bedroom“ a „Ethan Must Die“.

V případě té druhé se pak podíváme na epizody s názvy „21“, „Daughters“ a „Jack’s 55th Birthday“. Bohužel zatím nevíme, co bude konkrétně obsahem těchto epizod, pokud bychom si ale měli tipnout, názvy jednotlivých částí mírně naznačují, že bychom se mohli podívat do soukromí šílené rodinky Bakerů a možná je i prožít z jejich pohledu. Bylo by docela příjemné, opustit na okamžik kůži lovné zvěře a stát se extrémně silný, a zároveň pořádně zvráceným predátorem. Ostatně, oslava 55. narozenin v rodině kanibalských křupanů musí být skvělým zážitkem.

Kromě těchto dvou souborů menších epizod pak bude season pass obsahovat ještě jednu dodatečnou příběhovou kapitolu. Ani k ní ale bohužel zatím nebyly oznámeny žádné bližší detaily. Když už hovoříme o Resident Evilu 7, v uplynulých dnech se ohledně hry objevila ještě jedna zajímavá informace. S ohledem na to, že reklamní kampaň je již v plném proudu, dostaly některé velké zahraniční herní weby speciální zásilku od tvůrců hry. Obsahuje klasickou starou VHS kazetu, na jaké budete narážet i v průběhu hraní. Protože jsou si autoři vědomi, že VHS přehrávače již dávno nejsou součástí běžného vybavení, neváhali a jeden k zásilce rovnou přibalili. Server Polygon se následně pochlubil s obsahem videokazety, který skvěle ladí s atmosférou hry a vy jej naleznete pod článkem. Resident Evil 7 vychází již příští týden na PC, PS4 a Xbox One. Na PS4 navíc nabídne exkluzivní podporu VR. Hru si můžete objednat v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama