Xbox Play Anywhere rozšíří Resident Evil 7
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Xbox Play Anywhere rozšíří Resident Evil 7

Xbox Play Anywhere rozšíří Resident Evil 7

Pavel Makal

Pavel Makal

19. 1. 2017 10:03
Reklama

Resident Evil 7 je již skutečně za dveřmi a v úterý se všichni budeme moci pohroužit do hrůz, které skýtá jedna velmi tajemná plantáž kdesi v Louisianě. Pokud jste vlastníky více platforem a váháte, na kterou z nich si hru pořídit, máme pro vás velice příznivé zprávy.

Již v listopadu vás Jirka informoval o tom, že PC a Xbox One verze nabídnout provázání uložených pozic. V návaznosti na to se objevily spekulace o potenciálním zapojení Resident Evilu 7 do programu Play Anywhere, který umožňuje hráčům zakoupit si jedinou kopii hry, ale hrát ji zároveň na PC i Xboxu. Dosud se tato funkce týkala téměř výhradně her z portfolia Microsoftu. Phil Spencer ale včera na Twitteru potvrdil, že Resident Evil 7: Biohazard do programu Play Anywhere vstoupí.

Půjde tak o první AAA titul z produkce studií třetích stran, který Microsoft pro Play Anywhere získal. Mimo hry ze stáje Microsoftu, jako je Forza Horizon 3, Gears of War 4 nebo třeba ReCore jsme až dosud mohli v nabídce tohoto programu najít pouze dva nezávislé tituly: Everspace od studia Rockfish Games a Astroneer od vývojářů ze System Era Softworks. Nový díl legendární hororové série je jistě skvělým úlovkem a je jasné, že od teď budou další hry jen přibývat.

Program se ovšem vztahuje jen na digitální verzi hry, pořízenou přes Xbox Store nebo Windows Store. Pokud si hru pořídíte na Steamu nebo jako fyzickou kopii, nebude vám cross-platform hraní umožněno. Majitelé PlayStation 4 možná může mrzet, že pro ně podobná možnost neexistuje, na druhou stranu si budou moci do sytosti užít hru ve VR režimu. Resident Evil 7 vychází 24. ledna, objednat si jej můžete v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama