Bojovka Injustice 2 se dočká online bety
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bojovka Injustice 2 se dočká online bety

Bojovka Injustice 2 se dočká online bety

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

20. 1. 2017 10:35
Reklama

Málokterá velká a na online složku zaměřená hra se dnes obejde bez nějaké formy veřejného testování a zkoušky nejen síťové infrastruktury. Výjimkou nebude ani na superhrdiny z univerza DC Comics zaměřená bojovka Injustice 2, jejíž plná verze dorazí na konzole již 16. května.

Své místo si v betě můžete zkusit zarezervovat již nyní – tvůrci z týmu NetherRealm tímto zvou na webovou stránky hry, kde se můžete za pomocí své emailové adresy zaregistrovat a pokoušet se o štěstí ve formě loterie. Na výběr jsou přitom obě ze zúčastněných konzolí a stačí si tedy jen vybrat.

Zatím však bohužel nemáme bližší informace týkající se data kterékoli z fází předběžného testování hry a jediné, čím se tak nyní můžete namlsat, je příběhový a dramatickou hudbou naplněný trailer vydaný před pár dny. Připomenout si nadále určitě také můžete i recenzi prvního dílu hry, který si odnesl sympatické hodnocení a verdikt kvalitní i nápadité bojovky říznuté atraktivním příběhem. A jak tomu bude s důrazem na příběh u dílu druhého, to vám již mohou napovědět dojmy z loňského Gamescomu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama