Ubisoft oznamuje nový Might & Magic
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubisoft oznamuje nový Might & Magic

Ubisoft oznamuje nový Might & Magic

Pavel Makal

Pavel Makal

20. 1. 2017 09:07 6
Reklama

Série Might & Magic na herní scéně figuruje již přes 30 let. Za tu dobu stačila vyprodukovat deset regulérních dílů, ale také řadu spin-offů, které například v případě tahové strategické ságy Heroes of Might & Magic samy získaly nemalé renomé. Připomenout ale můžeme třeba také akci Dark Messiah of Might & Magic od Arkane Studios nebo nevalně přijaté Crusaders of Might & Magic z roku 1999. Nyní se značka opět vrací, a to ve velice překvapivé podobě.

Ubisoft totiž včera oznámil nový titul jménem Might & Magic: Showdown, virtuální desková taktická PVP hra, která vám umožní vytvořit si svého hrdinu skutečně od základu. Největším lákadlem Showdownu je totiž možnost virtuálního barvení zvolených figurek. Nástroje pro úpravu vzhledu jsou skutečně velice rozsáhlé a pokud si je chcete vyzkoušet na vlastní pěst, Ubisoft tuto část hry vydá jako samostatný bezplatný titul. Pokud vám tedy v hrudi netepe statečné srdce stratéga, ale oplýváte spíš jemnou, uměleckou duší, nemusíte váhat.

Might & Magic: Showdown je v jádru skutečně stolní deskovou hrou. Vývojáři hratelnost popisují jako mix předběžného plánování a real-time provedení příkazů.Každý hráč si vybere svého hrdinu a až tři podpůrné jednotky a postaví je proti nepříteli. K dispozici bude 7 hrdinů a 13 jednotek, 30 singleplayerových misí a pak samozřejmě nekonečná zápolení s ostatními hráči. Zatímco hrdinové jednají podle vaší vůle a přiřazené třídy, jednotky se chovají nezávisle, je ale možno nastavit jim určité behaviorální vzorce.

Hra je již nyní k dispozici v rámci programu Steam Early Access, předběžný přístup vás vyjde na necelých 20 eur, tedy zhruba 540 korun. Vývojáři z Ubisoftu tvrdí, že hra bude v early accessu nejméně 2 měsíce, aby stačili posbírat co největší objem zpětné vazby od hráčů. Redaktoři magazínu PC Gamer se ke hře dostali již v uplynulém týdnu, bohužel jejich dojmy nejsou zrovna pozitivní. K dispozici ale dali i krátké video ze samotného hraní, můžete si tedy udělat celkem slušný obrázek, co vás v Might & Magic: Showdown čeká. My asi dáme přednost tomu barvení figurek.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama