Horor Town of Light brzy zamíří i na konzole
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Horor Town of Light brzy zamíří i na konzole

Horor Town of Light brzy zamíří i na konzole

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

22. 1. 2017 20:05
Reklama

Sympatický psychologický horor The town of Light zaujal svým zasazením, ambicemi i promarněným potenciálem, o propadák se však vyloženě nejednalo, a pokud vám tento nezávislý počin ve vaší knihovně napínavých dobrodružství ještě chybí, tak byste si tuto mezeru ve vzdělání doplnit určitě mohli. A nově nejen na PC, ale již brzy i na konzolích.

Do opuštěného italského sanatoria v Toskánsku se budete moci s gamepady v ruce podívat během druhého kvartálu tohoto roku, a to pod palcem vydavatelského domu Wired Productions. A nejen to – ve stejné době by měla na PC dorazit vylepšená edice originálu, jež si klade za cíl napravit přešlapy původního vydání a slibuje tedy přinést rozšířený příběh, nové puzzly a povšechně obsáhlejší herní náplň. Tedy to, po čem jsem volal již v recenzi.

To samé pochopitelně přinesou i konzolové edice hry a dočíst se o tom můžete například v příspěvku na oficiálním PlayStation blogu, kam přispěl Luca Dalcò, art director a scenárista italského vývojářského týmu LKA.it. Ze stejného místa nadále pochází i nová videoukázka, jež vyzdvihuje úspěchy hry napříč zahraničními médii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama