Resident Evil 7 nedorazí na Switch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Resident Evil 7 nedorazí na Switch

Resident Evil 7 nedorazí na Switch

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

23. 1. 2017 14:45 1
Reklama

Vydání sedmého dílu Resident Evil je již na spadnutí a první hororu chtiví hráči se budou moci vrhnout do hry již zítra, a to na Xbox One, na PS4 a na PC. Ovšem pokud byste snad měli zájem se do hry pustit i na Switchi, tak pro vás máme nepotěšující zprávu – na novou konzoli od Nintenda hra zřejmě vůbec nedorazí.

Vyplývá to z rozhovoru s dvojící z tvůrců hry – za Capcom to magazínu Express Online (webová odnož Daily Express a Sunday Express) sdělili producent hry, Masačika Kawata, a vedoucí vývoje hry, Koši Nakaniši. Ti však jedním dechem dodávají, že současné plány jsou takového, nikdo však nevylučuje, že by v budoucnu série na tuto konzoli také nezavítala a k tomu Kawata dodává, že Nintendo Switch je unikátním kouskem hardwaru a jako takový bude záhodno jej v budoucnosti blíže prozkoumat. Capcom ostatně Nintendu svoji podporu přislíbil.

Nad budoucností značky na této platformě tedy visí otazník a vyřešit jej určitě může to, nakolik bude Switch úspěšný. Něco by mohla vypovídat včerejší zpráva o odhadech týkajících se prodejů, realitu však ukáže až čas a pokud si tedy chcete nový Resident Evil 7: Biohazard užít, tak určitě sáhněte pod edici pro současné konzole či pro PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama